Over ons

Over ons

Een korte beschrijving van Rijschool A59.


 • OVER ONS

  Het halen van een rijbewijs is een belangrijke gebeurtenis in ons leven en daarom zorgt Rijschool A59 ervoor dat het een positieve en onvergetelijke ervaring wordt.

  Rijschool A59 heeft een unieke lesmethode ontwikkeld waarbij de leerling na het halen van het rijbewijs als een ervaren automobilist de weg op gaat. De routes die tijdens de lessen gereden worden sluiten niet alleen aan op het CBR praktijkexamen, maar brengen ook alle mogelijke verkeerssituaties in kaart.

  De leerling staat centraal bij Rijschool A59 en bepaalt zelf het leertempo. Elke leerling zal les op maat krijgen en persoonlijk begeleid worden. De ervaring heeft ons geleerd dat leerlingen het beste presteren wanneer ze iets met plezier doen en daarom zorgt Rijschool A59 altijd voor een goede en gezellige sfeer in de auto. De lestijd zal optimaal gebruikt worden om te rijden en te oefenen op een proffessionele en plezierige manier.

  De lesmethode van Rijschool A59 loopt als een rode draad door alle opleidingen. Of je nu kiest voor de Reguliere Opleiding, de Spoedopleiding, de RIS Opleiding (Rijopleiding In Stappen) of de Opfriscursus. De manier van lesgeven is hetzelfde en is tevens het handelsmerk van Rijschool A59.

  Wil je proffessioneel en persoonlijk begeleid worden en tegelijk plezier beleven aan de rijlessen? Dan zit je bij Rijschool A59 aan het goede adres.

  Wil je meer informatie over de Rijopleiding in Stappen? Klik dan hier of hier.

  INSTRUCTEUR

  Bij Rijschool A59 krijg je altijd dezelfde rijinstructeur die de voortgang van het leerproces nauwkeurig bijhoud, zodat het rijbewijs na iedere les dichterbij komt. De lessen zullen zeer proffessioneel en plezierig verzorgd worden. Uit ervaring kan ik zeggen dat leerlingen het beste presteren wanneer ze iets met plezier doen en zich op hun gemak voelen. Als rijinstructeur zorg ik ervoor dat je altijd ontspannen achter het stuur zit.

  Mijn naam is Imad Alyuncha, geboren in Waalwijk en getogen in Drunen. Auto's en auto rijden is altijd mijn passie geweest. Na 14 jaar gewerkt te hebben als beroepschauffeur en ruim 2,5 miljoen kilometeren gereden te hebben, heb ik besloten om mijn rijervaring over te brengen aan de toekomstige rijbewijsbezitters. Door de jaren heen is mijn rijstijl zo ontwikkeld dat de medeweggebruiker de weg graag met mij deelt en mijn medepassagiers zich veilig en op hun gemak voelen. Dit noemen wij ook wel Sociaal Rijgedrag. Na het halen van je rijbewijs ga je met volle rugzak aan ervaring de weg op.  AUTO

  De lessen zullen verzorgd worden in het laatste type Volkswagen Golf. Dit is al jaren de beste lesauto van Nederland. De auto is voorzien van vele opties om het auto rijden te vergemakkelijken en te optimaliseren. Het is een zeer fijne auto waarin je goed zicht hebt, zodat je ten alle tijden alles om je heen goed kan zien. Bovendien is de auto niet te groot en kan je er makkelijk mee manouvreren. Ook het keren en het parkeren van de auto gaat daardoor makkelijker.

  OPLEIDINGEN

  Reguliere opleiding

  Spoed opleiding

  RIS opleiding (Rijopleiding in stappen)

  Theorie rijbewijs B

  Opfriscursus

  Taxipas (chauffeurspas)

  Bekijk alle pakketten